Új irányok

2019.06.27 15:32

Test-Lélek-Szellem hármassága

 

... na de miért pont a Thai maasszázs?

A psziché, a lélek rezdüléseivel való foglalkozás hosszú évek óta része az életemnek. A következő ajtó, -a szellem- az asztrozófiával nyílt meg. Mindig is kerestem, keresem a komplexitást. A földi létezésünket nem lehet másként, csak holisztikus szemléletben, a mindenség részeként, azzal egységben értelmezni. Minden mindennel összefügg. Ahogy a lelket is nehéz gyógyítani a test egészsége nélkül, úgy a gondolkodás, a szellemiség is befolyásolja a mindennapi (lelki, fizikai) működésünket, egyik sem lehet teljes a másik kettő nélkül. 
Munkám során arra jöttem rá, hogy a test még hiányzik az egységből, a szent-hármasságból, mert a TEST-LÉLEK-SZELLEM harmóniája maga az EGÉSZ-ség. 

A thai masszázs távol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely több ezer éves hagyományokon alapul. Célja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása.

Egyesíti magban a teljesség megélését mindhárom síkon.

Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik a meridiánokban. A mértéktelen élet, az emocionális stressz, a gyengeség vagy egy sérülés megzavarja ezt a folyamatot . A megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba kell hozni. A tradicionális thai masszázs során nem az izmokat masszírozom, az akupunktúrás pontokra fejtek ki nyomást. A másfél-két órás masszázs során minden testrész sorra kerül, a lábujjaktól a fejünk búbjáig. A kezelés nyújtó gyakorlatokat is tartalmaz, de ezzel sem az izmok nyújtása a cél. A masszázst nem csak tenyérrel és ujjhegyekkel, de a nagyobb erőkifejtés érdekében térddel, talppal és könyökkel is végzem.

  • Mindenkiben munkál a késztetés, hogy elérje a teljességet, hogy megtalálja önmagában azt a belső, isteni magot, a belső bölcs hangját, ami átsegíti a mindennapok nehézségein 
  • Az általam végzett masszázs ezt a teljességet célozza meg

Bejelentkezés júliusban és augusztusban most kedvezményes áron a hello@lelekter.hu e-mail címre küldött levélben.

 

A thai masszázs távol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely több ezer éves hagyományokon alapul. Célja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása.

A teljesség megélése mindhárom síkon.

Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik a meridiánokban. A mértéktelen élet, az emocionális stressz, a gyengeség vagy a sérülés ezt a folyamatot megzavarja. A megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba kell hozni. A tradicionális thai masszázs során nem az izmokat masszírozom, az akupunktúrás pontokra fejtek ki nyomást. A másfél-két órás masszázs során minden testrész sorra kerül, a lábujjaktól a fejünk búbjáig. A kezelés nyújtó gyakorlatokat is tartalmaz, bár ez sem az izmokra hat. A masszázst nem csak tenyérrel és ujjhegyekkel, de a nagyobb erőkifejtés érdekében térddel, talppal és könyökkel is végzem.